Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Recolight Decor
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Iluminat festiv Craciun figurine luminoase gigant traversari
100 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Iluminat festiv pentru institutii publice: primarii, scoli, etc, mall-uri, persoane fizice si juridice

Plati prin Seap-Sicap, ramburs, transfer bancar

Realizam o serie variata de decoratiuni luminoase specifice iluminatului festiv pentru Craciun-Revelion, cateva sute de modele. Iluminatul festiv se refera atat la decoratiuni luminoase gigant sau pictate - de 2 m inaltime, perdele luminoase dar si la ghirlande luminoase, traversari luminoase, ghirlande brad cu lumini, Mos craciun luminos, sanii cu reni, scene tematice pictate manual, etc.

Unele decoratiuni specifice iluminatului festiv sunt in stoc, altele se realizeaza pe comanda.

Pentru o gama completa de decoratiuni luminoase si pictate - specifice iluminatului festiv pentru Craciun, solicitati noile cataloage de iluminat festiv 2023-2024.

Fabrica Recomplast-Recolight va asteapta cu orice intrebari, nelamuriri sau solicitari.

Iluminat festiv 2023-2024 pentru institutii publice, persoane juridice si persoane fizice.

Iluminat festiv complex: mentionam figurine luminoase gigant de exterior: umbrele si clopotei, Mos Craciun, perdele luminoase cauciucate IP65 - diferite inaltimi, instalatii luminoase diferite, inclusiv sanii cu reni, cutii luminoase tip cadou, brazi gigant: 5m, 6m, cadouri luminoase 1,5-2m, inger luminos 3,5m, traversari luminoase carosabil, decoratiuni luminoase pentru stalpi, bannere luminoase La Multi Ani si multe altele- ( pentru piete publice, mall-uri, hoteluri, cladiri, etc ).

Prin urmare, iluminatul festiv oferit de fabrica noastra se refera si la perdele luminoase gigant exterior ( de 10 m cadere), figurine luminoase, plase luminoase arbusti, instaltii luminoase exterior copaci, produse compatibile cu amenajari in mall-uri sau primarii.

De asemenea, iluminatul festiv cuprinde si decoratiuni luminoase realizate pe profil metalic: Paste si Craciun,  ( glob gigant cu ghirlande luminoase inserate, brazi gigant ).

O gama principala a iluminatului festiv este cea a Ghirlandelor Luminoase de Exterior: pentru primarii, teatre, instututii publice; ghirlande luminoase realizate pentru a rezista in conditii climatice extreme, pretabile pentru pozitionare deasupra carosabilului, la festivitati, ghirlande ornamentale de exterior, diverse modele, cu globuri colorate, opace sau transparente.

Lumina ghirlandelor - asociata iluminatului festiv - difera, in functiile de preferite: lumina calda (aurie) / lumina rece ( alba)

Ghirlandele Ornamentale, o parte foarte importanta a iluminatului festiv, vor da acel plus de stralucire localitatilor amenajate de primarii, atat in perioada sarbatorilor de iarna cat si vara. Rezistenta maxima iarna si vara, protectie contra ger, zapada, ploi sau temperaturi ridicate.

Ghirlande luminoase de exterior reprezinta un element cheie in iluminatul festiv si se pot monta atat pe cladiri, case, pe suprafata contur sau acoperis dar se pot instala si pe terasa, in gradina, la evenimente, festivitati etc.

De asemenea, pentru iluminatul festiv recomandam si literele luminoase volumetrice ( orice litera sau cuvant pe comanda ):

Proiectam litere luminoase volumetrice, cuvinte luminoase volumetrice din PVC expandat pentru iluminat festiv ( utilizare la exterior ). Timpul de executie este de 10 zile lucratoare.

Exista mai multe modele de litere luminoase volumetrice asociate iluminatului festiv si putem alege orice cuvant sau litera ?

Da, va puteti alege orice tip de font dorit si aveti la dispozitie mai multe variante de lumini inserate.

Decoratiuni luminoase de exterior, perfecte pentru iluminatul festiv asociat decorului primariilor, teatrelor, caselor private, restaurantelor, pentru decor Craciun al spatiilor diverse.

Lucram cu primariile din toata tara pentru iluminatul festiv Craciun si Revelion 2023-2024.

Platile pentru iluminat festiv primarii - se realizeaza prin SICAP ( SEAP), cont trezorerie, ramburs, card, tranfer bancar.

Foarte importante in realizarea unui decor festiv specific Iluminatului festiv de iarna 2024
Din Gura in Gura