Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Recolight Decor
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Iluminat festiv 2024 decor Paste, decoratiuni exterior Paste
100 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Iluminatul festiv pentru Paste creeaza cu siguranta o atmosfera placuta si ne ofera tuturor motive sa ne bucuram de sarbatori.

Fie ca este vorba de Figurine Paste: Iepuri marime gigant: 1,5 m /2 m, de Ou luminos de 2m inaltime, Pui de 2 m colorati in nuante vesele, de decoratiuni diferite Paste de exterior ca: traversari luminoase pentru Paste, plase luminoase, ghirlande luminoase, toate reprezinta parte a frumosului decor pentru Paste 2024.

Fabrica noastra realizeaza decoratiuni specifice iluminatului festiv complex: mentionam perdele luminoase de exterior, instalatii luminoase diferite, inclusiv iepurasi, cutii luminoase tip cadou ( pentru pietele publice ), figurine luminoase gigant etc.

Toate aceste decoratiuni de exterior pentru Paste sunt menite a creiona o lume de poveste si de a ne insufeti cu bunatate si veselie, decoratiuni pentru Paste versatile, care pot infrumuseta cu usurinta: gradini, terase, restaurante, hoteluri, piete, teatre, scoli.

Prin urmare, iluminatul festiv oferit de fabrica noastra se refera si la perdelele luminoase de exterior, plase luminoase de exterior, figurine luminoase, instalatii luminoase exterior copaci, produse compatibile cu amenajari la interior sau exterior in mall-uri, magazine sau primarii.

Pentru a realiza acea atmosfera feerica specifica sarbatorilor pascale, sunt necesare si decoratiuni de exterior cu o statura impunatoare si anume figurine Paste: Iepuri de 2m inaltime, Ciuperci de 1,5 m inaltime, etc.

Cu siguranta decoratiunile de exterior pentru Paste, marime gigant: 1,5 m sau 2 m vor incanta toti privitorii.

O parte din aceste produse sunt decoratiuni luminoase pentru Paste pot fi montate pe stalpi pentru a acompania iluminatul public iar cealalta parte poate fi amplasata in orice decor festiv pentru a desavarsi cadrul special festiv.

De asemenea, iluminatul festiv cuprinde si decoratiuni luminoase realizate pe profil metalic: Paste si Craciun, ( ou gigant luminoase 2m, pui gigant luminos 2m )

Sa trecem la alta gama principala a iluminatului festiv: cea a Ghirlandelor Luminoase de Exterior: pentru primarii, teatre, institutii publice; ghrilandele luminoase realizate pentru a rezista in conditii climatice extreme, pretabile pentru pozitionare deasupra carosabilului, la festivitati, ghirlande ornamentale de exterior, diverse modele, cu globuri colorate, opace sau transparente.

Un segment nou al iluminatului festiv Paste il reprezinta decoratiunile de sarbatori tip plansete decor - figurine sau scene tematice pentru Paste, decoratiuni de exterior Paste cu detalii deosebite, pictate manual de echipa de artisti profesori/iluminate special.

Lumina ghirlandelor asociata iluminatului festiv difera in functie de preferinte : lumina calda ( aurie ) / lumina rece ( alba )

Ghirlandele Ornamentale, o parte foarte importanta a iluminatului festiv, vor da acel plus de stralucire localitatiilor amenajate de primarii, atat in perioada sarbatorilor, primavara cat si vara.
Rezistenta maxima, protectie contra ploilor.

Ghirlandele luminoase de exterior reprezinta un element cheie in iluminatul festiv si se pot monta atat pe cladiri, case, pe suprafata contur sau acoperis dar se pot instala si pe terasa, in gradina, la evenimente, festivitati, etc.

De asemenea, pentru iluminatul festiv recomandam si literele luminoase volumetrice, semne luminoase volumetrice sau cifre luminoase volumetrice ( orice litera/semn/cifra pe comanda )

Proiectam litere luminoase volumetrice, cuvinte luminoase volumetrice din PVC expandat care vor aduce acel plus de sclipire ambientelor unde personalizarea prin litere devine o necesitate in design.

Exista mai multe modele de litere volumetrice, cifre luminoase asociate iluminatului festiv si putem alege orice cuvant sau litera ?

Da, va puteti alege orice tip de font dorit si aveti la dispozitie mai multe variante de lumini inserate.
Din Gura in Gura